Alex Trifu

0 Lei strânși din obiectivul de 5.000 Lei

Lista donatorilor:

Obiectiv financiar Swimathon

5000 Lei

Componență

Alex Trifu

Proiectul susținut

Motivația echipei

Din suferinta s-au nascut cele mai mari caractere.
Haideti sa le dam o sansa prin a  le asigura nevoile de baza!

În perioada această cele mai vulnerabile familii au rămas fără aproape niciun venit și riscă să nu își poată hrăni copiii. Iar când familiile nu își mai pot întreține copiii, aceștia sunt separați și duși în instituții, ceea ce produce le traume profunde. Nicio instituție nu le poate oferi acestor copii iubirea pe care ar trebui să o primească de la familie.

Pentru a preveni astfel de tragedii, strâng si eu fonduri pentru ajuta cu pachete cu alimente, rechizite și produse de igienă 120 de familii din București, Iași, Cluj, Timiș și Botoșani, familiile copiilor de la centrele de zi în care voluntarii Ajungem MARI lucrează. Sunt copii care își doresc să învețe și familii care nu au renunțat să spere la un viitor mai bun pentru copiii lor.

Știm că alimentele pe care le primesc nu le asigură traiul pentru o veșnicie dar pot să le potolească foamea câteva zile și să le dea timp să se gândească la ce au de făcut. A suferi de foame e îngrozitor și niciun copil nu ar trebui să meargă la culcare flămând.

Te rog să donezi și să ajuți o familie să treacă cu bine peste perioada aceasta și să rămână împreună!

Mulțumesc!